

مجموعه کارگاه و آزمایشگاه مرکزی موسسه آموزش عالی نقش جهان با هدف مدیریت و ساماندهی امکانات و ابزارهای کارگاهی و آزمایشگاهی پیشرفته و در راستای هدفمند سازی استفاده کنندگان دانشگاهی ،موسسات پژوهشی و مراکز علمی بنیان نهاده شده است. این مجموعه چندین آزمایشگاه و کارگاه مربوط به رشته های مختلف را در خود جای داده است. این مجموعه قابلیت ارائه خدمات به تمامی متقاضیان داخل و خارج از دانشگاه اعم از دانشجویان، اعضای هیات علمی ، شرکت های تجاری، صنایع ، سازمان ها و … را دارد.
آزمایشگاه کنترل صنعتی : در این آزمایشگاه دانشجو کار با PLC به صورت عملی فرا می گیرد و انجام آزمایشهای : نحوه روشن و خاموش کردن یک موتور توسط PLC ، نحوه کنترل دور موتور از دو نقطه مجزا توسط PLC ، کنترل چپگرد و راستگرد موتور توسط PLC ، مدار ستاره-مثلث توسط PLC ، برنامه چراغ راهنمایی توسط PLC ، طراحی مدار فرمان یک میز مسابقه توسط PLC ، نحوه اتصال لمیت سوئیچ، PT-100، سلونوئید ولو و پروکسی سنسورها به PLC را تجربه میکند.
آزمایشگاه ماشین الکتریکی: این آزمایشگاه در دوسطح آموزشی تحت عناوین آزمایشگاه ماشینهای الکتریکی ۱ برای تمام دانشجویان دانشکده مهندسی برق و آزمایشگاه ماشینهای الکتریکی ۲ مخصوص دانشجویان گرایش قدرت ارائه می گردد ،تا دانسته های تئوری خود را در عمل آزمایش کرده ومهارت وتجربه لازم برای بکارگیری ، راه اندازی وتحقیق در ماشینها ی الکتریکی را کسب نمایند. دانشجویانی که این واحد های آزمایشگاهی را می گذرانند ضمن کسب اعتماد به نفسی که لازمه مواجهه با دستگاههای صنعتی است با مشکلات و محدودیت های آنها نیز آشنا شده وبا چگونگی رفع این مشکلات تجارب فراوان کسب می نمایند.
اسیلوسکوپ: شرکت سازنده : ماتریکس ، مشخصات فنی دستگاه: MOS-620CH اسیلوسکوپ ها برای مشاهده تغییرات سیگنال در زمان به کار برده می شوند که اغلب به صورت گراف پیوسته ای بر روی واحد های مشخص شده از نظر مقیاس نمایش داده می شوند. از روی شکل موج سیگنال ها که بر روی اسیلوسکوپ نمایش داده می شود می توان اطلاعاتی مانند دامنه ، طول موج ، فرکانس ، زمان بالارفتن و پایین آمدن موج و میزان اعوچاج امواج را مشاهده و محاسبه نمود که برای محاسبه این کمیت ها باید بر اساس واحد های مدرج روی صفحه و ضرایب سلکتور های اسیلوسکوپ اقدام نمایید.
منبع تغذیه POWER SUPPLY ، شرکت سازنده : MASTECH /HONGKONGمشخصات فنی دستگاه: مدل TPR-3005-2Dمنبع تغذیه آزمایشگاهی به عنوان یکی از اصلی ترین تجهیزات کار دانشجویان مهندسی برق کاربردهای فراوانی دارد. یکی از مهمترین ویژگی های آن فراهم کردن ولتاژهای مختلف که ممکن است در مدارات گوناگون مورد استفاده قرار گیرد.
تجهیزات جانبی:
مولتی متر دیجیتال – وات متر- مولتی متر کلمپی- مولتی متر آنالوگ – اهم متر – انواع رئوستا- اینورتر- تاکومتر- ترمومتر – تجهیزات برق سه فاز – انواع جعبه های مقاومت – تفنگ ارت – رگلاتور برق- انواع ماژول های الکترونیک ،مخابرات ، قدرت، مدار منطقی – انواع کلاف پیچ با قالب- انواع کولیس -انواع گالوانومتر– انواع موتور برق – دستگاه سیگنال F