۱-سقف مجاز تحصیل در دوره کاردانی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته چند سال می باشد ؟سقف مجاز تحصیل در دوره های فوق ۴ ترم و معادل۲ سال می باشد.
۲-اگر دانشجو نتواند در سنوات مجاز دروس خود را به پایان برساند چه اقدامی باید انجام دهد؟ دانشجو موظف است پس از اتمام سنوات تحصیلی در صورت داشتن واحد باقی مانده ، به واحد آموزش مراجعه نموده و درخواست سنوات تحصیلی نماید. دانشجوی پسر درصورتی که مشکل نظام وظیفه نداشته باشدوضعیت ایشان به کمیسیون موارد خاص دانشگاه جهت کسب مجوز مکاتبه خواهد شد ولی اگر از معافیت تحصیلی استفاده می نماید بایستی جهت ادامه تحصیل از نظام وظیفه نیز مجوز دریافت نماید که این امر با مراجعه به آموزشوتکمیل فرم های خاص انجام می شود.
۳-آیا ترم تابستان جزء سنوات محسوب می شود؟ خیر
۴-منظوراز دانشجوی مشروط چیست؟ دانشجویی که در نیمسال معدل زیر ۱۲ کسب نماید به عنوان دانشجوی مشروط شناخته خواهد شد ضمنا ترم تابستان مشروطی ندارد ولی نمرات آن درمعدل کل تاثیر میگذارد.
۵-دانشجوی مشروط ، در ترم بعد چند واحد را می تواند اخذ نماید؟ حداکثر ۱۴ واحد
۶-تعداد واحد های فارغ التحصیلی برای رشته کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر چه تعداد واحد می باشد؟ ۷۰ واحد
۷-تعداد واحد های فارغ التحصیلی برای رشته کاردانی پیوسته کامپیوتر چه تعداد واحد می باشد؟ ۷۸ واحد
۸-دانشجویان رشته کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر چند درس اختیاری را باید بگذرانند؟ دانشجویان دوره کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر بایستی از بین چهار درس اختیاری ( طراحی پیاده سازی زبان های برنامه نویسی – محیط های چند رسانه ای – طراحی صفحات وب – سیستم های خبره ) فقط دو درس را باید بگذرانند.
۹-دانشجویان رشته کاردانی پیوسته کامپیوتر چند درس اختیاری را باید بگذرانند؟ دانشجویان دوره کاردانی پیوسته کامپیوتر بایستی از بین سه درس اختیاری ( محیط چند رسانه ای – گرافیک کامپیوتری – شبیه سازی ) فقط یک درس را باید بگذرانند.
۱۰-در صورت غیبت در جلسه امتحان چه اقدامی باید انجام شود؟ در صورتی که با غیبت در دروس مربوطه ، تعداد واحدها به زیر ۱۲ واحد نرسد آن غیبت توسط آموزش(با نام حذف ماده ۳۵) حذف خواهد شد و نیازی به ارائه گواهی پزشکی نخواهد بود ،در غیر اینصورت دانشجو ملزم به ارائه گواهی پزشکی معتبر(تا ۴۸ ساعت پس از تاریخ امتحان) جهت درج غیبت موجه می باشد.
۱۱-اخذ درس به صورت معرفی به استاد شامل چه دانشجویانی می باشد؟ دانشجوی ترم آخر فقط دو درس (حداکثر۶ واحد) خود را در صورت ارائه نشدن می توانند معرفی به استاد نمایند
۱۲-در چه صورت دانشجومی تواند واحد بیشتر اخذ نماید؟ در صورتی که معدل ترم دانشجو بالای ۱۷ باشد می تواند در ترم بعدی تا ۲۴ واحد اخذ نماید.
۱۳-حذف اضطراری چه زمانی است؟ دانشجو می تواند یکی از واحدهای درسی خود را اعم از نظری و نظری عملی (غیر از دروس عملی) حذف نماید (در ضمن شهریه دروس حذفی برگشت داده نمی شود)زمان حذف اضطراری از طرف آموزش اعلام می شود.مشروط بر اینکه تعداد واحد ها از ۱۲ کمتر نشود.
۱۴-دانشجو چند ترم می تواند مرخصی اخذ نماید؟ دانشجوی کاردانی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته ۱ترم(این مدت جزء مدت سنوات تحصیلی محسوب خواهد شد)
۱۵-اگر استاد درس،دانشجویی را که بیشتر از ۳/۱۶ غیبت دارد به آموزش معرفی نماید وضعیت آن درس چگونه می شود؟ آن درس حذف کلاس می شود و در معدل تاثیری نخواهدداشت.
۱۶-آیا غیبت قبل از حذف و اضافه جزو غیبت های ۳/۱۶ محسوب می گردد؟ بلی
۱۷-حذف و اضافه (ترمیم دروس) به چه ترتیب است؟ با اعلام قبلی در تقویم آموزشی ، دانشجو می تواند تنها ۲درس خود را حذف و اضافه نماید.
۱۸-آیا بعد از قبولی در درسی که چندین بار نمره مردودی کسب شده ، نمرات مردودی آن درس در ترم های قبل بی اثر می گردد؟ بله
۱۹-دانشجویان کاردانی و کارشناسی ناپیوسته اگر ۲ ترم مشروط شوند اخراج می شوند؟ دانشجویان دوره های کاردانی وکارشناسی ناپیوسته که در دو نیمسال اعم از متوالی یا متناوب مشروط شوند ومعدل نیمسالی آنها کمتر از۱۲ باشد اخراجی تلقی می گردند ولی اگر معدل کل آنها بالای ۱۰ باشد با موافقت کمیسیون موارد خاص دانشگاه، یک ترم دیگر به آنها فرصت داده می شود
۲۰-آیا عدم اطلاع دانشجو از آیین نامه های آموزشی حقی را برای وی ایجاد می نماید؟ خیر
۲۱-اگر دانشجو در زمان انتخاب واحد پیش نیاز و همنیاز دروس را رعایت ننماید، آیا مجاز به گذراندن آن می باشد؟ خیر. در هر زمان آموزش دانشگاه مطلع گردد اقدام به حذف آن درس و دروس وابسته به آن خواهد نمودضمناً کلیه عواقب آن بر عهده دانشجو خواهد بود.
۲۲-تعداد واحدهای مجازی که در ترم تـابستان می توان اخذ نمود چند واحد است ؟ حداکثر ۶ واحد می باشد
۲۳-در چه شرایطی می توان در تابستان ۸ واحد اخذ نمود ؟ در صورتی که دانشجوی ترم آخر بوده باشد(۸واحد بافیمانده) و در ترم آخر تا ۲۴ واحد (به علت ترم آخری) اخذ ننموده باشد می تواند جهت فارغ التحصیلی ۸ واحد اخذ نموده و فارغ التحصیل گردد.
۲۴-تاریخ تحویل و دفاع پروژه در چه تاریخی خواهد بود؟
- در صورت اخذ پروژه در نیمسال مهر ، آخرین مهلت درج نمره دانشجو ، مورخ ۲۰/۱۲ /– خواهد بود
- در صورت اخذ پروژه در نیمسال بهمن ، آخرین مهلت درج نمره دانشجو ، مورخ ۲۰/۶/– خواهد بود.
- در صورت اخذ پروژه در نیمسال تابستان ، آخرین مهلت درج نمره دانشجو ۲۰/۶/ — خواهد بود.
*توجه : دانشجویان پسر باید مراقب تاریخ اتمام معافیت نظام وظیفه ی خودنیز باشند
۲۵-آیا اگر دانشجو پروژه خود را در تابستان اخذ ولی نتواند تا پایان تابستان از آن دفاع کند می تواند از آن در بهمن ماه دفاع نماید؟ در صورتی که دانشجو در نیمسال مهر نیز واحد داشته باشد می تواند پروژه خود را تمدید و در بهمن ماه دفاع نماید.