مدیریت حراست موسسه :
جهت تعامل بیشتر و ایجاد محیطی امن لازم است دانشجویان عزیز با عوامل برقراری نظم در دانشگاه، همکاری نمایند.
محیط دانشگاه جامعه کوچکی است که دانشجویان لازم است با تعامل و ارتباط با دیگران درجهت حفظ امنیت و آرامش محیط خود کوشا بوده و همکاران انتظامات را یاری نمایند. ایجاد امنیت و نظم در محیط دانشگاه به نهاد حراست سپرده شده است.
نکات ضروری :
۱- در صورت مشاهده هر گونه بی نظمی از قبیل ایجاد مزاحمت، تخریب امول عمومی، حضور افراد ناشناس، مشکوک و متفرقه و … مراتب را سریعاً به حراست اطلاع دهید.
۲- محیط دانشگاه و امکانات موجود در آن جهت استفاده دانشجویان دانشگاه است و افراد غیر دانشجو حق برخورداری از امکانات و تجهیزات دانشگاه را ندارند، لذا جهت کنترل بهینه مراجعه کنندگان و جلوگیری از حضور افراد متفرقه هنگام ورود به دانشگاه کارت دانشجویی خود را به انتظامات ارائه نمایید.
۳- از رها کردن کیف و لوازم شخصی به هر عنوانی در محیط های عمومی(کلاس درس، سرویس های بهداشتی، نمازخانه، سالن و مطالعه و …) خودداری نموده و در صورت نیاز کیف و لوازم خود را به دوستانتان بسپارید.
۴- در صورت مفقود شدن کارت دانشجویی جهت جلوگیری از سوء استفاده احتمالی سریعاٌ به آموزش دانشکده و حراست اطلاع دهید.
۵- تلفن وسیله مطمئنی برای تبادل اطلاعات مهم نیست هرگز اطلاعات بانکی و امور محرمانه (شامل عکس-های شخصی و خانوادگی)خود را به صورت پیامک یا از طریق تلفن بازگو نکنید. حتی به نزدیکترین دوست صمیمی خود اعتماد ننموده و رمز کارت اعتباری، شماره حساب و یا سایر امور محرمانه خود را در اختیار ایشان قرار ندهید.
۶- با توجه به قرار گرفتن موقعیت دانشگاه در خارج از شهر حتی¬الامکان از سرویس های اتوبوسرانی و تاکسیرانی برای تردد استفاده نمایید.
۷- اگر مورد حمله افراد ناشناس قرار گرفتید، تا حد امکان از درگیری بپرهیزید. سعی کنید مشخصات ظاهری فرد مهاجم اعم از مشخصات فردی و شماره و مدل خودرو و … را به خاطر بسپارید. در مناطق مسکونی از ساکنین محل کمک بگیرید. در صورت بروز مشکل انتظامی در داخل شهر، موضوع را به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهید و در مقابل افرادی که خود را مامور یا مسئول معرفی می کنند برگه ماموریت و مسوولیت آنها را بطلبید.
۸- ارتباط با بخشهای مختلف مدیریتی دانشگاه، امری ضروری است لذا شماره تلفن های ضروری دانشگاه را همیشه به همراه داشته باشید .
۹- از قوانین و مقررات دانشگاه اطلاع داشته باشید و به آنها عمل نمایید. عدم اطلاع دلیل موجه بودن تخلف نمی¬باشد و هر گونه خواسته و مشکل خود را از مسیرهای قانونی پیگیری نمایید.
۱۰- در صورت ضرورت حتما همراه چند نفر دانشجوی دیگر و به شکل گروهی از وسایل نقلیه شخصی استفاده کنید.
۱۱- مزاحمت ها و تهدیدات تلفنی را هر چه سریعتر به مسئولین مربوطه اطلاع دهید .
۱۲- از اعتماد به افرادی که بدون مقدمه و دلیل، قصد کمک به شما را دارند اجتناب کنید.
۱۳- از ورود و دخالت در هر گونه اقدام غیر قانونی از قبیل عدم رعایت شئونات اسلامی، اخلاقی و قوانین، ایجاد مزاحمت، ایجاد رعب و وحشت درگیری و دعوای بین افراد و هر گونه مواردی که امنیت و سلامت محیط دانشگاه را سلب می نماید، خودداری نموده و مراتب را به اطلاع مسئولین برسانید.
۱۴- تنها خداوند قوی است. به جای اینکه به دامن انسانی ضعیف پناهنده شوید به خدا پناه برید. هیچ کس آنقدر محرم اسرار نیست که تمامی رازها و مشکلات شما را بداند، چه بسا از درد دل های شما سوء استفاده نیز بکند. تنها محرم اسرار خداوند است.
۱۵- سعی کنید همیشه با برنامه، در برنامه و تحت اشراف یک برنامه کار کنید.
۱۶- هدف اصلی خود را ار حضور در دانشگاه فراموش نکنید و بر حسب اولویتهای دوره¬ی دانشجویی حرکت کنید.
۱۷- هرگز اجازه ندهید که دیگران به هر بهانه ای از احساسات پاک شما سوء استفاده کنند. دانشگاه بنگاه همسریابی نیست. لزوم حفظ حریم ها در ارتباطات، مشارکت آری، اختلاط نه.
۱۸- با افراد مطمئن، موفق، صاحب سبک و برنامه در پایه های بالاتر همان رشته دوست شوید. بی هدف و بی-برنامه فرصت ها را ار کف ندهید. از دوستانی که تنها سرگرمی شان حرافی، شب نشینی و موضوعات بیهوده غیر درسی و غیر علمی و چه بسا مباحث ناباب است، جداً دوری کنید. برای خود ۲ یا ۳ دوست صمیمی، همدل ، هم رای و ارزشی انتخاب کنید.
۱۹- دین مبین اسلام دین آگاهی و نجات بخش بشریت است مراقب افکار و فرقه های انحرافی باشید و در صورت مواجهه با چنین جریاناتی قبل از آلوده شدن از مشاوره و راهنمایی افراد متخصص در این زمینه یاری بجوئید.
۲۰- هنر نه گفتن را در وجود خود نهادینه کنید تا دچار سوء مصرف دخانیات و … و در مراحل بعدی در باتلاق اعتیاد گرفتار نشوید.
۲۱- در صورت تمایل به برگزاری اردوهای دانشجویی حتماً از مجاری قانونی داخل دانشگاه اقدام نمائید و از برگزاری و شرکت در اردوهای غیر مجاز خارج از چارچوب دانشگاه جداً خودداری نمایند.
۲۲-چنانچه در خانه دانشجویی ساکن هستید در انتخاب همخانه دقت به خرج دهید تا دچار مشکلات نشوید.
۲۳-عضویت و فعالیت در شرکت های هرمی جرم و عواقب جبران ناپذیری در بر دارد هر گونه موارد مشکوک را به حراست اطلاع دهید.
۲۴-دانشگاه هیچ گونه مسئولیتی در قبال وسایل نقلیه افراد ندارد.
۲۵-مراقب جریانات سیاسی که قصد سوء استفاده از موقعیت دانشجویی و جوانی شما را دارند باشید. در این زمینه با مسئولین ذیربط مشورت کنید.
۲۶-سعی کنید از فضای مجازی به صورت بهینه و هدف دار استفاده کنید. وقت و اندیشه خود را به حراج نگذارید.
۲۷-شرکت در مراسمات مذهبی دانشگاه و حفظ و عمل به دستورات دینی شما را در برابر بسیاری از آفات اجتماعی واکسینه می کند.
- نقش و تاثیر خانواده و والدین بر زندگی فرد چنان زیاد است که حتی زمانی که فرد در فاصله دوری به سر می برد باز هم بایستی تحت حمایت اجتماعی و عاطفی و … والدین قرار گیرد، لذا از خانواده های محترم درخواست می شود:
- در ابتدای امر با توجه به خصوصیات شخصیتی فرزندتان در امر دوست یابی ایشان را مشاوره دهید.
- ارتباط عاطفی خود را با فرزند حفظ نموده و بر تردد، اخلاق و رفتار فرزند خود حساس بوده و چنانچه تغییر خاصی در ایشان مشاهده نمودید در اسرع وقت با مرکز مشاوره دانشگاه همفکری نمایید.
- اگر صمیمیت، رفاقت، محبت و مهرورزی بنیاد ارتباط با جنس مخالف باشد، این رابطه آسیب پذیر و چراگاه شیطان است. دختر در ارتباط با جنس مخالف باید متکبرانه برخورد کند تا از آفت های ارتباط که هر لحظه ممکن است خرمن عفت و پاکی را به خطر اندازد مصون ماند.
- مراقب باشید فرزندتان در محیط دانشگاه هیچ گاه از آرمانها و آداب دینی و مناسک غفلت نکند، چرا که در این محیط های متنوع و آکنده از افکار بسیار متفاوت و گوناگون، برای حفظ انسان در همه امور، دین پایه ای قوی و ارزشمند است.
- ارتباط نامحسوس خود را با مسئولین دانشگاه به خصوص کارشناسان آموزشی و داشجویی حفظ نموده و از وضعیت آموزشی فرزند خود مطلع باشید.
- در صورت مبتلا بودن فرزند به مشکل یا بیماری خاص مزمن و زمینه مشکلات بهداشتی روانی از جمله اختلالات خلقی، افسردگی اضطرابی، وسواس و مصرف داروهای خاص و … در همان ابتدای امر کارشناسان مرکز مشاوره دانشگاه را مطلع نمایید