علم و مهندسی مکانیک:

از ابتدای تلاش بشر در جهت رفع موانع برای سهولت زندگی، مکانيک هميشه نقش مهمی ايفا کرده است. اهرام مصر و بسياری از بناهای تاريخی دليل مناسبی بر اثبات اين ادعاست. رشته مکانیک خودرو، رشته‌ای است که طراحی، ساخت، بهينه‌سازی و تعمير انواع مختلف خودرو را در برمی‌گيرد. اما از آنجا که خودرو، ابزاری است که از مجموعه‌های مختلف تشکيل شده‌است و دارای کاربردهای متفاوتی است، اين رشته، مخلوطی از علوم مختلف است. در حقيقت مکانیک ‌خودرو يک رشته ميان‌رشته‌ای و فراگير است. چنين رشته‌هايی نتيجه پيشرفت های بشر در اواخر قرن بيستم است رشته مکانیک خودرو به منظور تربيت نيروی متخصص برای صنايع خودروسازی کشور و صنايع وابسته به آن طراحی و تاسيس شده است .اين رشته کاربردی و کاملا عملی و جذاب است به طوری که دانش آموخته آن می‌تواند متناسب با علايق خود به حل مسائل کاملا رياضی و پيچيده بپردازد و يا اينکه در يک کارخانه مديريت خط توليد را برعهده گيرد. گستردگی اين رشته باعث شده است که فارغ‌التحصيلان اين رشته با خيال آسوده‌تر نسبت به آينده کاری و يا علمی خود بنگرند و آزادی انتخاب بيشتر را تجربه نمايند.

گروه مهندسی مکانیک:

دانشگاه نقش جهان در سال1390  آغاز به پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی پیوسته مهندسی مکانیک گرایش مکانیک خودرو نموده است .

و هم اکنون دارای گرایشهای زیر می باشد:

- کارشناسی ناپیوسته مکانیک خودرو

- کاردانی پیوسته مکانیک خودرو - گرایش مکانیک خودرو

- کاردانی ساخت و تولید -گرایش ماشین افزار

مدیر گروه مکانیک

آقای دکتر حسین خزاعلی

دکتر مهندسی مکانیک - دانشگاه بوعلی همدان

داخلی:248

کارشناس گروه مکانیک

خانم شیوا موذنی

داخلی 212

آزمایشگاه ها و کارگاه های موجود: