امور رفاه دانشجویان :

اداره رفاه دانشجویی به منظور کمک به تأمین بخشی از هزینه های دانشجویان مستعد شاغل به تحصیل در دانشگاهها طبق آئین‌نامه صندوق رفاه دانشجویان، وام شهریه پرداخت می‌نماید. متقاضیان می توانند برای دریافت تسهیلات فوق در آغاز هر نیمسال پس از ثبت نام آموزشی به امور دانشجویی مراجعه و نسبت به دریافت تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان اقدام نمایند.

در این حوزه همچنین خدمات بیمه حوادث و دیگر انواع بیمه برای دانشجویان عزیز ارائه می شود.

• انواع وام های اعطایی از سوی صندوق رفاه دانشجویان به  موسسه آموزش عالی نقش جهان

1-  وام شهریه ( سقف اعطای وام تا 3,000,000 ریال برای کاردانی و کارشناسی و تا 10,000,000 ریال برای کارشناسی ارشد می باشد )

2-  وام زیارت (سقف اعطای وام 4,000,000 ریال  می باشد )

3-  وام عتبات (سقف اعطای وام 2,500,000 ریال می باشد)

مدارک لازم جهت تشکیل پرونده وام دانشجویی :
  1.  اصل تعهد نامه محضری
  2. یک قطعه عکس از دانشجو
  3. کپی کارت ملی و شناسنامه ضامن و دانشجو
  4.  کپی حکم کارگزینی ضامن
  5.  داشتن ضامن کارمند دولت که دارای حکم کارگزینی باشد و نامه کسر حقوق  برای کسانی که دارای ضامن بازنشسته که پیش از آن کارمند دولت بوده است الزامی می باشد.

شرایط ضامن:
پیرو بخشنامه شماره 16707/1/130 مورخ 02/09/1390 و 21344/1/130 مورخ 28/10/1390 به استحضار می رساند در خصوص ضمانت بازپرداخت تسهیلات دریافتی از صندوق رفا دانشجویان ، علاوه بر کارکنان رسمی و پیمانی دولت ، جانبازان ، خانواده معظم شهدا و آزادگان از کار افتاده که حقوق و مزایا از بنیاد شهید و جانبازان و ایثارگران دریافت می نمایند، از تاریخ صدور این بخشنامه (23/12/1390) کارکنان رسمی و پیمانی نهادهای عمومی دولتی همچون(نهاد رهبری و مراکز تابعه آن، شهرداریها، هلال احمر، کمیته امداد حضرت امام (ره)، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، کمیته ملی المپیک ایران، بنیاد 15 خرداد، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان تامین اجتماعی، سازمان دانش آموزی جمهوری اسلامی ایران، بنیاد امور بیماریهای خاص، صندوق بیمه روستاییان و عشایر، صندوق تامین خسارتهای بدنی)، کارکنان رسمی دانشگاه آزاد اسلامی، کلیه بانکها، شرکت آب و فاضلاب، مخابرات، برق، گاز، و سایر شرکت های دولتی(حداقل با سه سال سابقه اشتغال)، بازنشستگات نیروهای مسلح و مستمری بکیران سازمان تامین اجتماعی نیز می توانند مشروط به ارائه مدارک ذیل ، بازپرداخت تسهیلات رفاهی را ضمانت نمایند:
1- اصل سند تعهد که در یکی از دفاتر اسناد رسمی کشور تنظیم گردیده است(.در بالا ذکر شده است.)
2- گواهی کسر از حقوق ضامن در صورت امکان.
3- تصویر آخرین حکم استخدامی یا بازنشستگی.(برای کارکنان دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی شامل وزارت اطلاعات، نیروهای مسلح ، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و ... الزامی نیست، ولی ارائه گواهی معتبر از آخرین محل خدمت آنان، جهت معرفی به صندوق رفاه دانشجویان الزامی است.)
4- تصویر آخرین فیش حقوقی.
شایان ذکر است ضمانت بازنشستگان سایر دستگاهها به غیر از نیروهای مسلح فقط در صورت ارائه گواهی کسر از حقوق ضامن ، برای صندوق رفاه دانشجویان امکان پذیر است.
توجه: تمامی گواهی های مذکور در این بخشنامه باید صرفا با عنوان صندوق رفاه دانشجویان - وزارت علوم تحقیقات و فناوری صادر گردد در غیر این صورت فاقد ارزش خواهد بود.

یاداوری

الف: امور دانشجویی هیچگونه تعهدی در قبال پرداخت وام ندارد زیرا تأمین اعتبار و تأیید وام  توسط وزارت علوم صورت می گیرد.

ب: بعد از تأیید وام توسط وزارت علوم مبلغ وام مستقیماً به حساب شهریه دانشجو واریز می‌گردد.

ج: با توجه به محدود بودن اعتبار وام، اولویت ثبت نام با دانشجویانی است که زودتر به امور دانشجویی دانشگاه مراجعه

در صورت کمبود هر یک از مدارک فوق پرونده تشکیل نخواهد شد .

مراحل ثبت نام جهت اخذ وام دانشجویی

1-  تکمیل فرم اولیه وام در زمان اعلام شده و تحویل به  دفتر امور دانشجویی

2-   پس تایید اولیه  فرم های دریافتی توسط امور دانشجویی اسامی کسانی که وام به آنها تعلق خواهد گرفت اعلام خواهد شد و دانشجویان متقاضی موظف اند در زمان معین شده مدارک لازمه را جهت تشکیل پرونده ارائه دهند .

مراحل اخذ دفتر چه اقساط وام دانشجویی

پس از تایید  فارغ التحصیلی دانشجو توسط آموزش جهت انجام امور صدور دفترچه اقساط دانشجو بایستی به   امور دانشجویی مراجعه نموده و مراحل زیر را  به انجام رساند.

1-تکمیل  فرم شماره 12

2- دریافت فیش 10% وام خود وپرداخت ان و تحویل فیش واریزی (در صورت عدم تحویل فیش به هیچ عنوان اقدامی برای صدور دفترچه صورت نخواهد گرفت )

3- دریافت دفترچه اقساط و تکمیل فرم دریافت

لازم به ذکر است از زمان واریز 10% بدهی و تحویل فیش آن  تا صدور دفترچه  10 روز کاری طول خواهد کشید.

دانشجویان گرامی توجه داشته باشند :

در صورت عدم اقدام تا 9 ماه پس از تاریخ فارغ التحصیلی برای صدور دفترچه اقساط کل مبلغ وام یکجا باید به صندوق     رفاه دانشجویان مسترد گردد و پرونده به حوزه حقوقی صندوق رفاه ارجاع داده خواهد شد  .

در صورت عدم پرداخت اقساط پرونده به حوزه حقوقی از سوی صندوق رفاه دانشجویان انتقال می ابد و به صورت قانونی و یکجا از ضامن اخذ خواهد شد .

متن گواهی کسر حقوق

جهت آگاهی از آخرین اخبار وام دانشجویی به سایت صندوق رفاه دانشجویان به آدرس  www.swf.irمراجعه فرمائید.